GÖLCÜKLÜ VW TRANSPORTER TANITILDI! Ford Otosan Fabrikası Volkswagen için üretti!

Yeni Volkswagen Transporter Geliyor
Yeni Volkswagen Transporter Geliyor

GÖLCÜKLÜ VW TRANSPORTER TANITILDI! Ford Otosan Fabrikası Volkswagen için üretti! Yeni Volkswagen Transporter Geliyor.

Öncelikle bu bilgiler bana Volkswagen Ticari Araçlar yönetimi tarafından basın bülteniyle gönderilen resmi tanıtım haberidir. Haberin devamında marka yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamanın tamamını bulabilirsiniz. Reklam değil, yeni 0 km araç haberidir.  0 km araçta 10 bin TL peşin, kalanı yüzde 100 kredi! Yeni Volkswagen Transporter 2025 yılının ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulmaya başlayacak.

“Volkswagen Ticari Araç, Hannover’de düzenlenen IAA Transportation 2024’te, tüm dünyada merakla beklenen Yeni Transporter’ın dünya prömiyerini gerçekleştirerek tam anlamıyla bir güç gösterisine imza attı.

Yeni Transporter’da yedi farklı motor seçeneği sunuluyor; üç turboşarjlı dizel (TDI), bir plug-in hibrit tahrik (eHybrid) ve üç elektrikli (e-Transporter ve e-Caravelle) motor seçeneği yer alıyor. TDI motorlar 81 kW (110 PS), 110 kW (150 PS) ve 125 kW (170 PS) güç üretiyor. 125 kW TDI versiyon 8 ileri otomatik şanzımanla sunulurken, 110 kW TDI için 6 ileri manuel şanzımana alternatif olarak isteğe bağlı otomatik şanzıman da mevcut. 110 kW ve üstü TDI modelleri, 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ile tercih edilebiliyor.

Yeni Transporter’da yükleme hacmi yüzde 10’dan fazla artarak 5,8 m3’e ulaştı. Uzun şasi ve yüksek tavanlı Panel Van versiyonunda bu değer 9,0 m³’e kadar çıkıyor. Maksimum taşıma kapasitesi ise 1,33 tona ulaşmış durumda. 100 km’de 50-60 TL yakacak MG PHEV fiyatı belli oldu!

Yeni nesil Transporter’ın pazara sunulmasıyla birlikte Volkswagen Ticari Araç, “her ihtiyaca uygun çözüm” sunma stratejisini hayata geçiriyor. Transporter hem iş hem özel amaçlı kullanılırken, Caravelle konforlu yolculuğa odaklanıyor. Multivan ailenin eğlence ve VIP iş amaçlı kullanılan modelini temsil ederken, Multivan platformunda üretilen Yeni California da markanın karavan modeli olarak pazarda yer alıyor. ID. Buzz ve ID. Buzz Cargo modelleri ise markanın e-mobilite ikonları olarak öne çıkıyor. Tolga Senyücel yaptığı açıklamada, Volkswagen Ticari Araç’ın Yeni Transporter / Yeni Caravelle, Multivan ve ID. Buzz ile birlikte, kendi sınıfındaki en geniş model yelpazesine sahip olduğunu belirtti.”

Yeni Volkswagen Transporter Geliyor.

Youtube Murat Tosun