YENİ CUPRA FORMENTOR GELDİ! Fiyatı resmi olarak açıklandı! Yenisi daha ucuza çıktı!

Yeni Cupra Formentor Fiyat.
Yeni Cupra Formentor Fiyat.

YENİ CUPRA FORMENTOR GELDİ! Fiyatı resmi olarak açıklandı! Yenisi daha ucuza çıktı! Yeni Cupra Formentor Fiyat.

Sosyal medyada gezinirken Cupra Formentor’un yenilenmiş versiyonunun Türkiye’ye geldiğini gördüm. Tırlar üzerinde çekilmiş fotoğraflarını daha önce birçok kez görmüştüm. Bu fotoğraflardan anladığım kadarıyla Türkiye yollarına bolca çıkacak. Yenilenen Cupra Formentor modelinin Doğuş Otomotiv yönetiminde eğitimleri de tamamlanmış durumda. Satış ve pazarlama ekibi iddialı model hakkında artık tüm bilgilere sahip.

Bu gelişmelerin ardından Yeni Formentor için en önemli kısım fiyatlandırma çalışması olacaktır diye düşünüyordum. Eski versiyonun fiyatına baktığım zaman Doğuş Otomotiv Cupra yönetiminin bu modeli 2.060.000 TL etiketle satışta tuttuğunu görüyorum. Yeni versiyonun fiyatıysa 2.100.000 TL yerine lansmana özel olarak kampanyalı 1.975.000 TL etiketle satışa sunuldu. Bu kampanyayla yenilenmiş olmasına rağmen eski versiyondan daha ucuza satışa çıktı (marka yönetiminin açıkladığı resmi fiyat listelerine göre).

150 HP mHEV (hafif hibrit) motor seçeneğiyle Türkiye’de satışa sunulan Yeni Formentor DSG şanzımanla kombine edilmiş durumda. Bunun dışında 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-Line seçeneği de satışa sunuldu. Bu aracın fiyatı da 2.400.000 TL yerine lansmana özel kampanyalı olarak 2.290.000 TL olarak açıklandı. VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive fiyatıysa 3.990.000 TL. 272 HP şarj edilebilir hibrit seçeneğin (PHEV) fiyatı henüz açıklanmadı.

Hayırlı olsun, bolca gelmiş olması onun önemli bir artısı olacak.

Yeni Cupra Formentor Fiyat.

Youtube Murat Tosun