Çinli Voyah markası Türkiye’de satışa sunuldu! İlk olarak Voyah Free adı verilen model satışa çıktı!

Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023.
Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Çinli Voyah markasının modelleri Türkiye’de satışa sunuldu! İlk olarak Voyah Free satışa sunuldu! Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Çin’in en büyük otomotiv şirketlerinden Dongfeng çatısı altında yer alan, premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah Türkiye’de. Voyah, 35 yılı aşkın otomotiv sektörü tecrübesiyle faaliyet gösteren Marcar Otomotiv A.Ş. tarafından temsil edilmeye başlandı. Voyah, Türkiye’ye ilk aşamada yaklaşık 5 metre uzunluğundaki premium elektrikli SUV modeli Free ile 4.550.000 TL’den başlayan ön sipariş fiyatıyla giriş yapıyor.

20 inçlik jantların üzerinden yükselen heybetli tasarımıyla Voyah Free, otomotiv sektöründeki en yeni konfor ve güvenlik teknolojilerini iddialı sürüş deneyimi arayanların kullanımına sunuyor. 4 farklı “Voyah Modu”nda ayarlanabilen iç mekanda, araç içinde uyuyan çocuklardan, performanslı sürüşe odaklananlara, makam konforundan, yorgun sürücülerin desteklenmesine uzanan farklı beklentiler gerçek oluyor.

Dolar kurundaki artış göz ardı edilmemeli ÖTV matrahları güncellenmeli! Ben demiyorum CEO diyor!

3 gösterge ekranını kapsayan kokpit tasarımı, kapı kilitleri açılıp sürüşe geçildiğinde yerinden yükselirken, isteğe bağlı olarak sürüş esnasında minimalist bir konuma getirilebiliyor. 5 kişilik iç mekanda kademesiz ambiyans aydınlatma renkleri, parfüm desteği, ileri seviyede filtrelenen klima, masaj fonksiyonlu koltuklar ve daha birçok donanımla premium sürüş deneyimi yaşatılıyor.

Çok kapsamlı güvenlik donanımlarına ek olarak yarı-otonom sürüş desteklerindeki en güncel ekipmanlar da standart olarak sunuluyor. 2 elektrikli motoruyla 360 kW (488 HP) sistem gücü ve 720 Nm maksimum tork üreten, Akıllı 4 Çeker Sistemi’nin de katkısıyla 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlayabilen Voyah Free, WLTP normlarına göre 500 km’ye kadar elektrikli menzil sunuyor.

Voyah’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Marcar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevruz Çırak’la ortak bir karar alarak 2 sene önce ilk çalışmalarına başladıklarını ifade eden Marcar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Çırak, “Çinli markaların dünya çapında yükselişi devam ediyor. Premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah markasını Marcar Otomotiv olarak temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ön siparişe açtığımız Voyah Free modelimiz kısa sürede büyük ilgi gördü. Premium segmente Voyah Free ile yeni bir soluk getiriyoruz” dedi.

Fiyat dengesizliğinin nedeni al satçılık yapanlar! Araç satışında artık vekaletler de takip altına alındı!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023

Voyah Free Fiyat Listesi Temmuz 2023.

Youtube Murat Tosun