VOLKSWAGEN TAYRON NE ZAMAN SATILACAK? Çok iddialı özelliklerle resmen gün sayıyor!

Volkswagen Tayron Ne Zaman Geliyor
Volkswagen Tayron Ne Zaman Geliyor

VOLKSWAGEN TAYRON NE ZAMAN SATILACAK? Çok iddialı özelliklerle satışa çıkmak için gün sayıyor! Volkswagen Tayron Ne Zaman Geliyor?

Öncelikle bu bilgiler bana marka yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Volkswagen Türkiye yönetiminin yaptığı resmi açıklamaları haberin devamında bulabilirsiniz. Marka ismi geçtiği için ücretsiz reklamdır. En ucuz VW Polo’ya 0 faiz kampanyası Tiguan ve Touareg arasında konumlandırılacak D Segment bu model şarj edilebilir hibrit versiyonuyla vergi avantajından yararlanacak gibi görünüyor. O satışa sunulana kadar beklenir mi? Emsalleri ile hemen hemen aynı fiyatta olacağı için beklenebilir. Sonuçta sayılı gün kaldı.

VOLKSWAGEN TÜRKİYE RESMİ AÇIKLAMA

“Volkswagen Binek Araç, Touareg’ten sonra Avrupa’da satışa sunduğu en büyük ikinci SUV modeli olan Tayron’u tanıttı. Gelişmiş çok yönlü bir SUV olan Tayron, son derece geniş yaşam alanı ve bagaj kapasitesi, beş veya isteğe bağlı olarak yedi koltuk ve maksimum 2.5 tona kadar römork çekme kapasitesiyle dikkat çekiyor. Yenilikçi plug-in hibrit tahrik sistemine sahip Tayron eHybrid, sunduğu sıra dışı gücün yanı sıra, günlük kullanım için 100 km’nin üzerinde elektrikli menzil ile elektrikli bir aracın konforunu da sağlıyor. 14-20 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek olan “Mondial de l’Auto” fuarında otomobil tutkunlarıyla ilk kez buluşacak olan Yeni Tayron’un, 2025 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. EN UCUZ POLO’YA KAMPANYA GELDİ! %0 faizli kredi!

Volkswagen, Tayron’un mild hibrit eTSI motorlu tüm versiyonlarını pazara sunduktan sonra, iki plug-in hibrit (eHybrid), iki turboşarjlı benzinli motor (TSI) ve iki turboşarjlı dizel motor (TDI) versiyonlarını da müşterileriyle buluşturacak. Tüm motorlar, otomatik çift kavramalı şanzıman (DSG) ile donatılıyor. Giriş seviyesindeki 150 PS (110 kW) gücündeki eTSI motor bile yüksek teknolojili bir tahrik sistemi (48 V teknolojili mild hibrit) barındırıyor. Ayrıca, iki yenilikçi plug-in hibrit modelde elektrik ve benzinli motorların avantajları birleştirilmiş. Bu motorlar, sırasıyla 204 PS (150 kW) ve 272 PS (200 kW) kombine güç sunuyor. 19.7 kWh net batarya kapasitesi sayesinde her iki Tayron eHybrid modeli de 100 km’nin üzerinde elektrikli menzil sağlayabiliyor. Tayron’un bataryaları, AC wallbox veya AC şarj istasyonlarında 11 kW’a kadar, DC hızlı şarj istasyonlarında ise 50 kW’a kadar şarj edilebiliyor. % 0 faizli 300 bin TL ya da nakit indirimi dediler!

193 PS (142 kW) gücündeki en büyük TDI motor da oldukça verimli olup, standart olarak 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor. Tüm Tayron 4MOTION modelleri, 2.500 kg’a kadar (frenli, yüzde 12 eğim) maksimum römork ağırlığı için tasarlanmış durumda. Katlanabilir çekme aparatı ile birlikte standart olarak gelen manevra destek sistemi “Trailer Assist”, römorkları kolaylıkla yönetmeyi sağlıyor.

Volkswagen Tayron Ne Zaman Geliyor?

REKLAM

Youtube Murat Tosun