Volkswagen karavan tutkunları için kampanyayı açıkladı! Volkswagen California Eylül fırsatları dediler!

Volkswagen California Kampanyası Eylül 2023.

Volkswagen karavan tutkunları için kampanyayı açıkladı! Volkswagen California Eylül fırsatları dediler! Volkswagen California Kampanyası Eylül 2023.

Haberin devamında okuyacağınız tüm bilgiler Doğuş Otomotiv yönetimi tarafından bana basın bülteni olarak iletilmiştir.

Volkswagen Ticari Araç, Eylül ayında ikonik California ve Grand California modellerine sınırlı sayıda araç için çok özel fiyat avantajları sunuyor. Volkswagen Ticari Araç’ın geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına sunduğu, tüm dünyada geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan, Türkiye’de de geniş kitleler tarafından sevilen ve kamp & karavan dünyasına yepyeni bir soluk getiren motor karavan modelleri California ve Grand California, Eylül ayında çok özel fiyat avantajlarıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

Sınırlı sayıdaki araç için ve Eylül ayı süresince geçerli olan kampanyada, 2.0 TDI 204 PS DSG California Ocean’ın fiyatı 3 milyon 150 bin TL’den başlıyor, aynı modelin 4Motion seçeneği ise 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında otomatik şanzımanlı 2.0 TDI 177 PS 4Motion Grand California modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Kampanya süresince modellerin renk opsiyonlarında da özel fiyat fırsatları sunuluyor. Metalik renk farkı California için 27 bin 500 TL, Grand California için 55 bin TL, çift renk opsiyonu ise her iki modelde 120 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Yenilenen Hyundai i20 Fiyat Listesi açıklandı! Hyundai Assan yeni i20’nin liste fiyatlarını açıkladı!

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi aşağıdaki bağlantılardan görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen California Kampanyası Eylül 2023.

Volkswagen California Kampanyası Eylül 2023.

Volkswagen California Kampanyası Eylül 2023.

Youtube Murat Tosun