TOYOTA KAMPANYAYI ABARTTI! YÜZDE 100’E KADAR KREDİ VERİYORLAR! Bugün resmen açıklandı!

Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.
Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.

TOYOTA KAMPANYAYI ABARTTI! YÜZDE 100’E KADAR KREDİ VERİYORLAR! Bugün resmen açıklandı! Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.

YOK ARTIK FORD! HAZİRANA DAMGA VURAN KAMPANYA!

Toyota Türkiye yönetimi Temmuz 2024 0 km kampanyasını açıkladı. Hangi modelde ne kadar indirim, nasıl bir kredi kampanyası var diye bakınırken sitede karşıma bu çok önemli açıklama çıktı. Dileyen herkes benim yaptığım gibi Toyota Türkiye yönetimi tarafından markanın internet sitesinde yapılan bu açıklamayı bulabilir.

Açıklanan kredi kampanyasında binek ve hafif ticari araç modelleri için krediyi tüzel müşteriler ve şahıs şirketlerinin kullanabildiği açıklaması yapılırken, bireysel müşteriler hafif ticari araç modellerinde bu krediyi kullanabiliyor. Toyota tarafından açıklanan kampanya bilgilerini haberin devamında bulabilirsiniz. Bu kampanya haberi reklam falan değil! Markanın yaptığı haber değeri olan açıklama. Daha fazla bilgi için “Ayrıntılı bilgi Toyota Plazalar’da” demişler.

“%100’E VARAN KREDİ İMKANI. Tüzel ve şahıs şirketleri için araç alımlarında %100’e varan kredi avantajı Toyota Plazalar’da sizleri bekliyor.

ALJ Finans tarafından sunulan tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL Peşinat ile %100’e kadar kredi avantajı sunulmaktadır. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır. Kampanya 31/07/2024 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Tüketici kredilerindeki tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme, durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Toyota Plazalarda.”

Temmuz ve Ağustos aylarında 0 km bazı yerli üretim kampanyaları artabilir! Kesin konuşmak için erken!

Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.

Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.

Toyota Kampanya Kredi Temmuz 2024.

Toyota Türkiye yönetimi tarafından açıklanan bu kampanya bilgilerini 01 Temmuz 2024 tarihinde Toyota internet sitesinden aldım. Dileyen herkes kampanyalar bölümüne girerek açıklanan bu resmi bilgileri kontrol edebilir. Bu reklam falan değildir. Toyota Türkiye yönetimi tarafından açıklanan ve haber değeri olan resmi bilgilerdir.

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba