Toyota kampanyası Eylül ayına damga vurdu! 10 bin peşinatla %100’üne kadar kredi veriyorlar!

Toyota Kampanya Eylül 2024.
Toyota Kampanya Eylül 2024.

10 bin TL peşinat geri kalanına yüzde 100 kredi! Toyota bu kampanya 30’unda bitecek dedi! Toyota kampanyası Eylül ayına damga vurdu! 10 bin peşinatla %100’üne kadar kredi veriyorlar! Toyota Kampanya Eylül 2024.

Öncelikle açıklanan bu bilgileri 13 Eylül 2024 tarihinde Toyota Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes marka yönetimi tarafından açıklanan resmi bilgileri haberin devamında bulabilir. Bu 0 km otomobil satışı için açıklanan 0 km araç kampanya haberidir, reklam değildir. Fiat’ın otomobil satışlarında büyük düşüş!

“%100’E VARAN KREDİ İMKANI
Araç fiyatının %100’üne kadar olan kredi imkânı kampanyası ALJ Finans tarafından sunulmaktadır. Net ödeme planı ALJ Finans tarafından başvuru sırasında, talep edilen kredi miktarı ve müşteri risk durumuna göre belirlenecektir. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır. Kampanya 30/09/2024 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır ve katılan bayilerde geçerlidir.

ALJ Finans tarafından sunulan tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL Peşinat ile %100’e kadar kredi avantajı sunulmaktadır. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır.”

Toyota Kampanya Eylül 2024.

Dediğim gibi bu bilgiler Toyota Türkiye yönetimi tarafından Eylül 2024 kampanyasıyla ilgili resmi olarak açıklanan bilgilerdir. Bu kampanyada vade ve faiz oranı açıklanmıyor. Bunun için yetkili satıcılara giderek bilgileri öğrenmek gerekiyor. Ucuz BYD modelleri ne zaman geliyor?

Youtube Murat Tosun