Kampanyanın dozu artar mı derken fabrika 35 GÜN KAPALI KALACAK! Bu sabah KAP bildirimi geldi!

TOFAŞ Fabrika kapanma tarihleri 2024
TOFAŞ Fabrika kapanma tarihleri 2024

Kampanyanın dozu artar mı derken fabrika 35 GÜN KAPALI KALACAK! Bu sabah KAP açıklaması geldi! TOFAŞ Fabrika kapanma tarihleri 2024.

YOK ARTIK FORD! HAZİRANA DAMGA VURAN KAMPANYA!

0 km otomobil satışlarında 7 Temmuz’da zorunlu olacak olan güvenlik donanımlarında tarih bazı modeller için 31 Ağustos tarihine kadar uzatılmıştı. Bu modeller arasında Fiat Egea ailesi de yer alıyordu. Ancak KAP’a yapılan açıklamayla TOFAŞ Fabrikası’nın 35 gün kapalı olacağı ortaya çıktı. Bu durumda ellerindeki stok miktarının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bu süre boyunca otomobil üretimi yapılamayacak. Bu arada hepimizin bildiği gibi TOFAŞ Fabrikası’nda önemli bir değişim söz konusu. Doblo üretiminin bitmesinin ardından birkaç ay sonra Fiorino üretimi de bitiyor. Fiat Egea ailesinin üretimi de bir değişiklik olmazsa 2025 sonunda bitecek. TOFAŞ Fabrikası’nda Stellantis için ortay boy hafif ticari araç üretimi yapılacak. Tarihi dönüşüm sonrası yollarda en çok gördüğümüz otomobil ve hafif ticari araç modellerinden bazılarının üretimi böylelikle bitmiş olacak.

TOFAŞ yönetimi tarafından KAP’a yapılan açıklama şu şekilde: “Şirketimiz Bursa fabrikasında 16.07.2024 – 20.08.2024 tarihleri arasında üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız planlı yıllık izin hak edişlerini  kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir.”

Noterler Engelleyecek! Süre Uzatıldı! Bireysel satışlarda sert önlemler var! İşte açıklanan tüm bilgiler!

TOFAŞ Fabrika kapanma tarihleri 2024.

TOFAŞ Fabrika kapanma tarihleri 2024

REKLAM

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba