RENAULT TALIANT’A İNDİRİM GELDİ! Kobi ve meslek sahiplerine özel fiyat açıklandı!

Renault Taliant Kampanyalı Fiyat.
Renault Taliant Kampanyalı Fiyat.

RENAULT TALIANT’A İNDİRİM GELDİ! Kobi ve meslek sahiplerine özel fiyat açıklandı! Renault Taliant Kampanyalı Fiyat.

Öncelikle bu fiyat listelerini ve kampanya bilgilerini 23 Ağustos 2024 tarihinde Renault Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes aynı siteden gerekli olan kontrolleri yapabilir. Marka yönetimi tarafından yapılan açıklamada haberin devamında bulacağınız detaylara yer verilmiş durumda. Renault Türkiye yönetimi ayrıca markanın hafif ticari araç modelleri için de kampanya açıkladı. Yeni Cupra Formentor Fiyat Listesi.    

AĞUSTOS’A ÖZEL KOBİ VE SERBEST MESLEK SAHİPLERİNE TALIANT JOY OTOMATİK 975.000 TL’DEN BAŞLAYAN AVANTAJLI FİYATLARLA

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg (GSR2) otomobilin perakende satın alımında kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerlidir. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

RENAULT HAFİF TİCARİ AİLESİNDE KOBİ VE SERBEST MESLEK SAHİPLERİNE ÖZEL İNDİRİMLERE EK 200.000 TL KREDİ 12 AY VADE 0% FAİZ FIRSATI

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Renault hafif ticari ailesinin tüm modellerinin perakende satın alımında tüzel müşteriler için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.868 TL’dir.”

Dediğim gibi açıklanan bu bilgileri Renault Türkiye internet sitesinden aldım. 0 km araç kampanyaları açıklanıyor!

Renault Taliant Kampanyalı Fiyat.

Youtube Murat Tosun