BU KAMPANYA ARAÇ KİRALAMA SEKTÖRÜNÜ KARIŞTIRIR! Markasından 24.900 TL’ye kirala dediler!

BU KAMPANYA ARAÇ KİRALAMA SEKTÖRÜNÜ KARIŞTIRIR! Markasından 24.900 TL’ye kirala dediler! MG Ready Kampanya 2024.

Öncelikle bu bilgiler bana MG Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Markanın internet sitesine baktığım zaman bu bilgilerin orada da yer aldığını gördüm. Açıklanan bilgileri dileyen herkes internet sitesine girerek dilediği zaman kontrol edebilir. Haberin detaylarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği MG, kuruluşunun 100’üncü yılında otomobil sahibi olmak isteyenlere özel avantaj ve hizmetler sunuyor. Markanın 100’üncü yıla özel hazırladığı MG Ready (Teslime hazır MG’ler) programı ile sektörde yepyeni bir hizmeti devreye aldı.

Programda stoklar dahilinde 3 farklı fiyat kategorisi belirlendi:

  1. 0 km plakalı teslime hazır araçlar
  2. 6000-15.000 km kullanılmış araçlar
  3. 15.001-25.000 km kullanılmış araçlar

MG Ready programını basit bir üyelikle, kiralama yoluyla hemen kullanmaya başlamak mümkün. Önce web sitesinden rezervasyon yapılıyor ve teslimat için yetkili satıcı seçiliyor. Ardından işlemler tamamlanıp üyelik onayını alanlar, 100 bin TL güvence bedeli ile diledikleri MG’yi kullanmaya başlıyor. Üçüncü aydan itibaren ne zaman tercih edilirse rayiç kullanılmış araç bedeliyle araçları satın almak da mümkün oluyor.

MG Türkiye, elektrikli araç hususunda Türkiye’de halen bazı müşterilerin istekli ama kararsız olduklarını gördü. MG kullanıcılarının memnuniyetlerinden de cesaret alan marka, MG Ready programı kapsamında MG4 modelinin giriş seviyesini, az kullanılmış olarak 24.900 TL + KDV aylık üyelikle hemen teslim şeklinde sunuyor. Marka, elektrikli araçla tanışmak isteyen herkesin bu şansı değerlendirmesi bekliyor.

MG Ready Kampanya 2024.

Diğer MG modelleri kiralama fiyatları Temmuz 2024.

REKLAM

Youtube Murat Tosun