100 KM’den fazla menzilli MG’nin ne zaman satılacağı resmen açıklandı! PHEV dönemi beklenenden erken başlıyor!

MG HS Hibrit Fiyatı.
MG HS Hibrit Fiyatı.

100 KM’den fazla menzilli MG’nin ne zaman satılacağı resmen açıklandı! PHEV dönemi beklenenden erken başlıyor! MG HS Hibrit Fiyatı.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG markası, yeni model hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda marka, Yeni MG HS modelinin 1000 kilometreyi aşan menzili ve turbo motoruyla yeni bir dönem başlatacak şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonunu ekim ayında Türkiye’de yollara çıkaracak. DEV ZAM GELDİ! Fransız olan Duster fiyatları ne kadar zamlandı?

Avrupa’da ilk lansmanı İngiltere’de gerçekleşen MG HS, fiyatı ve PHEV teknolojisiyle ilgi odağı oldu. Yeni HS PHEV uzun menzili, yüksek kapasiteli bataryası, turbo motoru, büyüyen boyutlarıyla ve SAIC’in teknoloji gücünü yansıtan özellikleriyle öne çıkıyor. Hiç yakıt harcamadan %100 elektrikli olarak 100 kilometre üzerinde menzil sunan yeni SUV modeli, 1000 kilometreyi aşan karma menzili ile dikkat çekiyor. Dünya standardı olan WLTP kriterlerine göre uygun kullanımda 100 km’de 0.54 litre olan yakıt tüketimi ile ülkemizde hibrit modeller arasında şimdiden dikkatleri üzerine topladı. Ucuz BYD modelleri ne zaman geliyor?

MG ZS PHEV fiyatı için tahmin edilen fiyat 2 milyon TL olacağı yönünde. Elektrikli motorunun sunduğu uzun menzille dikkat çekebilir.

MG HS Hibrit Fiyatı.

Youtube Murat Tosun