Yeni Çinli marka Cuma günü resmen tanıtılıyor! Chery’nin alt markası JAECOO fiyat tahminleri nasıl?

JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024.
JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024.

Yeni bir Çinli marka Cuma günü resmen tanıtılıyor! Chery’nin alt markası JAECOO fiyat tahminleri nasıl? JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024.

Söylentilerde 350-400 bin TL arasında indirim iddiaları var!

Öncelikle aracın ne zaman tanıtılacağı Chery Türkiye yönetimi tarafından bana gönderilen resmi tanıtım basın davetiyle birlikte ortaya çıktı. Gönderilen basın davetinde şu detaylara yer verilmişti: “Türkiye pazarına güçlü ve iddialı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan JAECOO’nun, JAECOO 7 modelini deneyimleme fırsatı bulacağınız test sürüşü etkinliği, 31 Mayıs Cuma günü, İstanbul Kilyos’ta gerçekleştirilecektir.”

JAECOO 7 4×4 OLACAK

Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı Chery, Eylül 2023’ten itibaren dünyanın çeşitli pazarlarında satışa sunacağı alt markası JAECOO’nun, JAECOO 7 modeliyle SUV pazarında önemli bir boşluğu doldurmaya hazırlanıyor. Doğu Avrupa’dan başlayarak çok fazla ülke ve bölgede satılması planlanan JAECOO 7, başarılı denen 4WD performansı ve yenilikçi akıllı kabini bir arada sunuyor deniliyor. Bu özellikleriyle tüketicilerin değişen Off-Road SUV beklentilerini karşılayan bir arazi aracı konumuna yerleşiyor açıklaması da yapılıyor. ARDIS (All-Road Akıllı Sürüş Sistemi), 14,8 inçlik geniş ekranlı iç mekan, Qualcomm 8155 çipli işletim sistemi ve W-HUD ile JAECOO 7, iddialı özelliklere sahip.

SÖYLENTİ: Volkswagen Taigo 1.250.000 TL! Volkswagen Taigo liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor!

JAECOO 7 MOTOR SEÇENEĞİ

JAECOO markasının yollara ilk çıkaracağı model olan JAECOO 7, tüm dünyadan müşterilerin ilgisini çekiyor. İlk olarak Doğu Avrupa pazarlarında satışa çıkması planlanan JAECOO 7, sırasıyla Orta ve Güney Amerika, Orta Doğu, Avustralya ve kalan diğer bölgelerde pazara sunulacak. JAECOO, tüketicilere daha şaşırtıcı ürünler sunmak ve Off-Road SUV pazarı için daha yenilikçi ürünler sağlamak üzere yeniliklerine devam edecek açıklaması da yapılıyor. Araçta Chery modellerinden tanıdığımız 1.6 litrelik motor ve otomatik şanzıman görev yapıyor. Chery Group’un alt markalarından JAECOO, Türkiye’ye geliyor.

Yüksek dayanımlı çelik bileşimli gövdesi, akıllı sürüş destek sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile JAECOO 7, asfalt kadar arazi koşullarına da uyum gösteren teknolojileri barındırıyor. Chery’nin yüksek verimlilik özelliğiyle beğeni toplayan 1.6 TGDI motorunun görev yaptığı JAECOO 7, yaklaşık 8 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. JAECOO 7, dikkat çekici görünüme uyumlu bir motor ile satışa sunuluyor. Arazi aracı karakterinin altını dolduran 1.6 TGDI motor, 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. İki tekerlekten çekişliye ek olarak dört tekerlekten çekiş versiyonuna da olacak olan JAECOO 7’nin 0-100 km/s hızlanması 8 saniye seviyelerinde gerçekleşiyor.

JAECOO 7 KAÇ PARA OLUR?

JAECOO 7 modelinin fiyat tahminleri şu şekilde yapılabilir. “Yurt dışındaki satış fiyatına baktığım zaman vergisiz fiyatının 800 bin TL civarında olduğunu görüyorum. Bu vergisiz fiyata yüzde 80 ÖTV + yüzde 20 KDV eklendiği zaman fiyatı aşağı yukarı Chery Tiggo 8 Pro’nun üst paket seçeneklerine denk geliyor. Daha net bir rakam vermem gerekirse 1.7 ile 1.8 milyon TL aralığında bir fiyat etiketi olacak gibi görünüyor. Araç Çin’den geleceği için nasıl bir fiyatının olacağını Cuma günü yapılacak resmi tanıtım toplantısında hep birlikte öğreneceğiz.

MAYIS 2024 RENAULT MEGANE SEDAN KAMPANYA! 0 km 2024 Megane kampanya bilgileri nasıl?

JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024.

JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024

JAECOO 7 Fiyat Listesi Tahmini 2024.

REKLAM

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba