Sarı sayfadaki ikinci el araç ilan sayısında müthiş artış! Sahibinden sitesi ikinci el araç ilanıyla dolmuş!

ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023
ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023

Sarı sayfadaki ikinci el araç ilan sayısında müthiş artış! Sahibinden sitesi ikinci el araç ilanıyla dolmuş! ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023.

ÖTV ZAMMI GELİR Mİ?

Sarı sayfa olarak piyasada en çok konuşulan ikinci el otomobil ilan sitesi sahibinden verilerine baktığımda rekor araç sayısı olduğunu gördüm. Geçen yıl bu zamanlar sürekli olarak takip ettiğim sitede ilan sayısı her zaman belli bir seviyede ilerliyor, küçük hareketlenmeler oluyordu. Ancak 17 Ağustos 2023 tarihinde sahibinden internet sitesine baktığımda satılın ikinci el otomobil ilanlarının sayısının çok ciddi oranda arttığını gördüm. Bu arada geçen yıl aralık ayında baktığımda ikinci el vasıta ilan sayısı 706.083 adet olarak karşıma çıkmıştı.

Sarı sayfadaki ikinci el vasıta ilan sayılarını aşağıda bulabilirsiniz.

Toplam vasıta ilanı 825.700 adet.

Bu rakamlara dahil olan ilanlardan sınıflara göre liste ise aşağıdaki şekilde.

Otomobil ilanı 453.602 adet.

Arazi, SUV & Pickup ilanı 83.582 adet.

Motosiklet ilanı 105.027 adet.

Minivan & Panelvan ilanı 86.343 adet.

Ticari Araçlar ilanı 54.953 adet.

Elektrikli Araçlar ilanı 6.571 adet.

Egea Cross Otomatik Şanzımandan daha ucuza Yüce Auto Skoda Kamiq satıyor! Bunlar liste fiyatlarıdır!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023.

ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023

ikinci el otomobil ilanları Ağustos 2023.

Youtube Murat Tosun