591 km’ye varan menziliyle satışa çıktı! İlgiyi üzerine çekecek bir fiyatla Türkiye yollarında!

Fiat 600 Fiyat Listesi.
Fiat 600 Fiyat Listesi.

591 km’ye varan menziliyle satışa çıktı! İyi fiyat dediğim bir etiketle Türkiye yollarında! Fiat 600 Fiyat Listesi.

Öncelikle haberin devamında okuyacağınız bilgiler bana Tofaş Fiat yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Marka yenilik bilgisidir, ücretsiz reklamdır. En ucuz VW Polo’ya 0 faiz kampanyası

FIAT’ın, B-SUV segmentindeki iddialı modeli yeni Fiat 600 Türkiye’de satışa sunuldu. Tam elektrikli ve hibrit motor seçenekleriyle piyasaya sunulan Fiat 600, estetik özellikler ve konforlu bir sürüş deneyimi açısından B segmentinde-Hatchback ve SUV dünyalarının en iyi özelliklerini bir araya getiriyor. Şehir ve doğa tutkunları için ideal bir çözüm olan FIAT 600, markanın İtalyan tarzını ve sürdürülebilirlik değerlerini başarılı bir şekilde yansıtıyor. JAPONLARDAN HİBRİT SUV KAMPANYASI GELDİ!

Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç; “Yeniliklerle başladığımız 2024 yılını, markamızın ikonik modeli 600’ü pazara sunarak kapatmaya hazırlanıyoruz. Bu yıl Mart ayında, Fiat Topolino’yu tüketiciyle buluşturduk. Temmuz’da ise Türkiye otomotiv pazarının en çok tercih edilen SUV modellerinden Egea Cross, yeni bir özelliğe daha kavuştu. Traction+ çekiş sistemi Egea Cross’un tüm versiyonlarında standart donanım olarak sunduk. Böylelikle otomobil ürün gamımız daha da zenginleşti” dedi. Türkiye pazarında FIAT markasının hibrit motorlu ürünlerinin satışına 500 ve Panda ile başladıklarına da değinen Aytaç, ardından markanın Türk tüketicisi tarafından çok sevilen Egea Hybrid’in piyasaya sunulduğunu hatırlattı. 2023 yılında ise tamamen elektrikli Fiat 500; 2024’te ise Topolino ve şimdi 600 ile elektrifikasyon yolculuğunu sürdürdüklerine değindi. Bireysele 35 bin TL, vergi levhasına 25 bin TL taksitle TOGG kredisi! Yarısını kredi ödüyor!

Yeni Fiat 600e çok yönlü kullanım özellikleri dışında uzun menziliyle de dikkat çekiyor. 54 kWsa kapasiteli lityum-iyon bataryasıyla, WLTP ortalama çevrimde 400 km’ye ve WLTP şehir içi çevrimde 591 km’ye varan menzil sunuyor. Bu da yeni Fiat 600e’yi hem şehir içi hem de hafta sonu seyahatleri için ideal yol arkadaşı yapıyor. 100 kW hızlı şarj sistemi ile donatılan 600e’ye yüzde 80 şarj için yarım saatten daha kısa bir süre yeterli oluyor. Mod 3 şarj kablosu ile 11 kW şarjı destekleyen model, evde duvar tipi şarj istasyonunda veya halka açık şarj istasyonlarında 6 saatten daha kısa sürede tam şarj sağlıyor. 600e’nin 115 kW gücündeki elektrik motoru 0-100 km/s hızlanmasını 9 saniyede tamamlıyor. Sürüş gereksinimine uyarlamak üzere eko, normal ve spor olmak üzere üç farklı sürüş modunda kullanım tercih edilebiliyor. 1.1 milyona turbo motorlu otomatik SUV satıyorlar! Kredi kampanyası da açıkladılar!

FIAT, hibrit otomobiller segmentinde artan müşteri talebine akıllı ve kullanıcı dostu bir çözüm olarak Yeni 600 Hybrid’i, sunuyor. Gelişmiş hibrit teknolojisi ile donatılan 600 Hybrid’in Mild-Hybrid (MHEV) motoru, otomatik şanzımanlı bir içten yanmalı motora kıyasla daha düşük yakıt tüketimi, yüzde 15’e kadar daha düşük CO2 emisyonu ve gelişmiş sürüş dinamikleri sağlıyor. Yeni Fiat 600 Hybrid’in konfor ve performansı garanti eden MHEV motoru, ileri teknolojisi sayesinde gerçek bir hibrit deneyimi sunuyor. Araç, sadece 30 km/s’den düşük hızlarda şehir içinde seyahat ederken değil, daha yüksek hızlarda ve aynı zamanda yokuş aşağı inişte ya da otoyolda gaz pedalı bırakıldığında akıcı ve elektrikli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni FIAT 600 Hybrid, içten yanmalı motor ile elektrik motoru arasında sessiz ve verimli bir geçiş sağlayan sistemler sayesinde sorunsuz bir sürüş ve yolculuk deneyimi sunuyor. 600 Hybrid’in başarılı sürüş performansı, 136 bg’ye kadar güç üretebilen 3 silindirli 1,2 litrelik içten yanmalı motor, 48 Volt Li-ion batarya ve çift kavramalı e-DCT6 şanzıman arasındaki sinerjiye dayanıyor.

FIAT, 600e hayat kolaylaştıran ve ayrıcalıklı bir hizmeti daha devreye alıyor. FIAT E-Plus, Watt DC şarj istasyonlarında şarj bitmesi durumunda ücretsiz mobil şarj hizmeti, yüzde 5 indirim, yazlık bölgelere yüzde 50 indirimli transfer imkanı ve ücretsiz vale hizmeti, bu paketin öne çıkan avantajları arasında yer alıyor. Ayrıca, duvar tipi şarj ürünlerinde yüzde 10, lastik satışında yüzde 15 indirim ve ücretsiz lastik depolama hizmeti de kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Yeni Fiat 600’ün 600e La Prima 1.389.900 Bin TL’den; kasım ayından itibaren satışa sunulacak olan 600 Hybrid Urban ise 1.489.900 bin TL’den başlayan fiyatlarla 23 Ekim 2024 tarihinden itibaren FIAT showroom’larından ve markanın online satış kanalı online.fiat.com.tr üzerinden satın alınabilecek. Fiyatı 400 bin TL birden düştü mü? Volkswagen T-Roc kampanyasında duyduklarım nasıl?

Fiat 600 Fiyat Listesi.

REKLAM

Youtube Murat Tosun