Fiat’ın yeni Punto’su 600’ün ne zaman satılacağı resmen açıklandı! İşte bana gönderilen o tarih!

Fiat 600 Fiyat Listesi.
Fiat 600 Fiyat Listesi.

Fiat’ın yeni Punto’su 600’ün ne zaman satılacağı resmen açıklandı! İşte bana gönderilen o tarih! Fiat 600 Fiyat Listesi.

Fiat markası otomobil konusunda biraz geride kaldı. Bu açığı kapatmak için bazı denemeler yapıyorlar. Çoğunlukla daha küçük otomobil modellerine yönelen marka bu alışkanlığından vazgeçiyor. Üretimine son verilen Punto’nun yerini alacak olan Fiat 600’in Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı bana gönderilen bir davet maili ile ortaya çıktı. Hem hibrit hem de elektrikli olarak satışa sunulacak olan Fiat 600 iyi bir fiyattan çıkarsa çok iş yapabilir. Haberin devamında aracın özelliklerini ve markanın gönderdiği davet metnini bulabilirsiniz. EKİM KAMPANYALARI AÇIKLANIYOR! Nissan Türkiye kampanyanın detaylarını gönderdi!

“FIAT markası olarak 23 Ekim Çarşamba günü, İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. FIAT’ın B segmentine yepyeni bir heyecan getirecek olan modeli 600’ün lansman toplantısında sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.”

FIAT 600 HİBRİT VE ELEKTRİKLİ 600 SATIŞA SUNULUYOR. İtalya’da Fiat 600 hibrit 23 bin Euro, Elektrikli Fiat 600 34 bin Euro’ya satılıyor. Bu fiyatlara yüzde 22 KDV dahil. Elektrikli versiyon 156 HP güç üretiyor, şehir kullanım menzili 603 km, WLTP ortalama menzili 408 km. Elektrik Tüketimi (WLTP, karışık) kWh/100 km
15.2 olarak belirtiliyor. Hibrit versiyon 100 HP güç üretirken, ortalama yakıt tüketimi 4.8 lt olarak açıklanıyor. Otomatik şanzımanla kombine edilen bu mild hybrid seçenek 1.2 litrelik motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Fiat 600 hibritin ayrıca 136 HP güç üreten bir seçeneği daha bulunuyor ve bu araçta da otomatik şanzıman kullanılıyor. Yeni VW TRANSPORTER ne zaman satılacak? Volkswagen Ticari Araç resmen açıkladı!

Fiat 600 Fiyat Listesi.

Youtube Murat Tosun