Elektrikli ve PHEV araçları merak ediyorsan fırsat ayağına geldi! Tüm sorularına cevap verilecek!

Elektrikli Hibrit Sürüş Haftası.
Elektrikli Hibrit Sürüş Haftası.

Elektrikli ve PHEV araçları merek edenlerin fırsat ayağına geldi! Tüm soruların cevapları verilecek! Elektrikli Hibrit Sürüş Haftası.

Öncelikle bu bilgiler bana Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) tarafından basın bülteni olarak gönderilmiş bir HABERDİR. Elektrikli ve PHEV araçları merak edenler için bu hafta sonu önemli bir fırsat olacak organizasyon dikkatimi çekti. Haberin devamında organizasyonla ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası’nın beşincisi, 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Autodrom yarış pistinde gerçekleştirilecek. Etkinlik, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) desteğiyle mobilite tutkunlarını ağırlayacak. RENAULT MEGANE SEDAN kaç para oldu?

Etkinlik kapsamında otomobil, motosiklet ve teknoloji meraklıları hafta sonu boyunca, elektrikli araçları pist üzerinde deneyimleme şansı bulabilecek. Etkinlik kapsamında elektrikli ve hibrit araç satan bazı markalarının en yeni modelleri test edilebilecek, ürün ve hizmetleri incelenebilecek. Türkiye’nin ilk ve tek tüketici deneyim odaklı elektrikli sürüş etkinliği, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılım için kayıtlar, etkinlik günü alandaki kayıt masalarından veya elektriklisurushaftasi.com web sitesi üzerinden yapılabilecek.

Dediğim gibi bu bilgiler bana Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) tarafından gönderilen basın bülteni haberidir. İKİNCİ EL OTOMOBİL İLAN SAYISI HIZLA AZALACAK! 

Elektrikli Hibrit Sürüş Haftası.

Youtube Murat Tosun