8 TEMMUZ ÖNCESİ SON FIRSAT MI? Chery kampanyasında indirim ve 0 faiz birlikte sunuluyor! Bitti mi?

Chery Haziran 2024 Kampanya indirim
Chery Haziran 2024 Kampanya indirim

8 TEMMUZ ÖNCESİ SON FIRSAT MI? Chery kampanyasında indirim ve 0 faiz birlikte sunuluyor! Bitti mi? Chery Haziran 2024 Kampanya indirim.

YOK ARTIK FORD! HAZİRANA DAMGA VURAN KAMPANYA!

Chery Haziran 2024 kampanyası devam ediyor. Çinli marka Haziran ayında kampanyanın dozunu artırdı. 2024 Chery SUV modellerin fiyatları indirildi. Bunun yanında 300 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi de kullandırıyorlar. Chery Yetkili Satıcılarında daha iyi fiyatlar var söylentileri de bana çok sayıda geliyor. Açıklanan bu bilgileri Chery Türkiye internet sitesinden aldım. Dileyen herkes aynı siteden kampanya bölümüne girerek kontrol edebilir. Chery tüm modellerinde indirim yaptı. Çinli marka her modelin her paketinde 0 faizli kredi seçeneği açıkladı. 0 faizli kredi 300 bin TL’ye kadar kullanılıyor. Chery’nin Haziran 2024 0 km SUV kampanyasında en önemli indirim Tiggo 8 Pro için geldi. Chery Tiggo 8 Pro ile ilgilenenler varsa onların dikkatini çekecektir.

İYİ HABER GELDİ! Temmuz ve Ağustos aylarında 0 km yerli kampanyalarının dozu daha da artacak!

OMODA 5 ve Tiggo 7 Pro fiyatları da yeniden 1.250.000 TL seviyelerine inmiş. Bu arada Chery Türkiye yönetimi tarafından açıklanan bilgilere göre kampanya 30 Haziran tarihine kadar sürecek. Bu arada Kampanyayı “300.000TL’ye varan / 12 ay / %0 faizli kredi kampanyasına ek 109.000 TL’ye varan indirim Yetkili Satıcılarımızda sizleri bekliyor” açıklamasıyla duyurmuşlar. Sonuç olarak bu kampanya dikkat çeker ama söylentiler var. Yetkili Satıcılara gidenler kampanyanın bittiğini, arabanın kalmadığını söylediği yönünde iddialar var. Bu konuda bilgisi olan varsa benimle sosyal medya hesaplarımdan paylaşırsa sevinirim. Bunun nedeniyle 8 Temmuz tarihinde uygulanmaya başlayacak olan Çinli otomobillere getirilen ek vergi. Bu ek vergi sonrası modellerin ortalama yüzde 36 zamlanacağı da konuşulan detaylar arasında yer alıyor.

Chery Haziran 2024 Kampanya indirim.

Chery Haziran 2024 Kampanya indirim

Chery Haziran 2024 Kampanya indirim

Chery’nin kampanya bilgilerini ve modellerine uyguladığı indirimleri üst taraftan fotoğraf olarak bilgisayarınıza, telefonunuza, tabletinize indirebilirsiniz. Chery Türkiye yönetimi internet sitesinde bu kampanya için “Son İndirim Fırsatı! Stoklar Tükenmeden Özel Fiyatlardan Faydalanın!” açıklamasını yapmış.

REKLAM

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba