Toyota Corolla Sedan Mı? Renault Megane Sedan mı? Rekabet Gerçekten Çok Çetin!

Corolla Sedan Megane Sedan Karşılaştırması
Corolla Sedan Megane Sedan Karşılaştırması

Toyota Corolla Sedan Mı? Renault Megane Sedan mı? Sizlere sordum ve verdiğiniz cevap rekabetin çok çetin olduğunu ortaya koydu. Corolla Sedan Megane Sedan Karşılaştırması.

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Toyota Corolla Sedan Mı? Renault Megane Sedan Mı? Satın Alırsınız?

Sizin bu iki otomobil arasından hangisini seçeneğinizi arabahabercisidergisi instagram hesabımdan sizlere sordum. Çok şükür sizlerin sayesinde haftada 1.5 milyon erişimi olan instagram hesabımda bu anket için beklediğimden çok daha yüksek bir katılım oldu.

Binlerce kişinin katıldığı anket sonucunda Toyota Corolla Sedan oyların yüzde 52’sini alırken, Renault Megane Sadan yüzde 48 oy aldı. Bu verileri dileyene istediği zaman ulaştırabilirim 😉

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Corolla Sedan Megane Sedan Karşılaştırması. Araba Habercisi Dergisi.

Onlarca Elektronik Beyni Olan Yeni Volkswagen Golf 8’in Tüm Yeniliklerini Açıklıyoruz!

Golf 8’in standart özellikleri içinde şerit takip sistemi, LED farlar, çok işlevli bir direksiyon simidi ve orta konsolda minimum 8,25 inçlik bir dokunmatik ekran içeren tamamen dijital bir kokpit olacak. Verileri hızla aktarmak için internet bağlantısı kullanarak araç içi “Volkswagen We” uygulamaları entegre edilebilecek. Yeni Golf ayrıca diğer otomobillerle ve akıllı ulaşım altyapısı sağlayan bölgelerde trafik bilgisi için bağlantıya sahip olacak.

Bu özelliklerin tümünü yeni Golf’e entegre etmek oldukça zor bir iş. Mühendisler şu anda üretim öncesi serinin test edilmesi sırasında yazılım hatalarını sistemden çıkarmakta. Arabada onlarca ECU (beyin) var ve bu sistemler için milyonlarca satır kod yazıldı.

Golf’ün sorunlarının teşhisinde yer alan kıdemli bir elektrik mühendisi, “Bazen birini çözdüğünüzde, yerine iki tane görünür” dedi. Bu kısmen, hepsinin kendi yazılımı olan düzinelerce farklı ECU’dan kaynaklanıyor: “Entegrasyonda dünya şampiyonu olmak zorundayız”.
Golf, 1974 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, 35 milyondan fazla satarak VW’in ikonik bir modeli haline geldi.

Volkswagen Golf 8 Göründü! 24 Ekim’de Tanıtılıyor ve Ardından Satışa Sunuluyor!

Corolla Megane Özellikler, Corolla Megane Karşılaştırma, Araba Karşılaştırmaları, Otomobil Karşılaştırma, Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Haberleri, Araba Yorumları, Araba Sürüşleri, Renault Test, Toyota Test, Murat Tosun Test.

 

 

Youtube Murat Tosun