DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! CHERY kampanyası yenilendi! 0 faizli kredi ve indirim oranları artırıldı!

Chery Kampanya indirim kredi
Chery Kampanya indirim kredi

DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! CHERY kampanyası yenilendi! 0 faizli kredi ve indirim oranları artırıldı! Chery Kampanya indirim kredi.

Öncelikle bu bilgileri 19 Eylül 2024 tarihinde Chery Türkiye internet sitesinden aldım. Açıklanan bilgiler marka yönetimi tarafından açıklanan resmi bilgilerdir. Dileyen herkes aynı siteye girerek yapılan kampanya açıklaması haberinin detaylarını görebilir. Reklam değil, 0 km otomobil kampanya haberidir. Haberin devamında Chery Türkiye marka yönetiminin yaptığı kampanya açıklamasını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz. 0 km araçta 10 bin TL peşin, kalanı yüzde 100 kredi!

CHERY YENİ KAMPANYA AÇIKLAMASI

“Chery’den %0 Faizli Kredi veya 100.000 TL Nakit Alım Avantajı! OMODA 5 PRO Exceptional ve TIGGO7 PRO MAX Exceptional versiyonlarına özel 300.000 TL / 12 ay / %0 faizli kredi avantajı veya 100.000 TL nakit alım avantajı Yetkili Satıcılarımızda sizleri bekliyor!

TIGGO 8 PRO MAX Exceptional Nakit Alım Avantajı! TIGGO 8 PRO MAX Exceptional versiyonuna özel 150.000 TL nakit alım avantajı Yetkili Satıcılarımızda sizleri bekliyor! Kampanya, stoklarla sınırlı ve 15.09.2024 tarihi itibarıyla katılımcı Yetkili Satıcılarımızda geçerlidir.”

Dediğim gibi bu bilgiler Chery Türkiye yönetimi tarafından Eylül 2024 kredi ve nakit alım indirimi kampanyasıyla ilgili resmi olarak açıklanan bilgilerdir. BYD NE ZAMAN UCUZLAYACAK! İşte en yetkili isimden yapılan O RESMİ AÇIKLAMA!

Chery Kampanya indirim kredi.

Youtube Murat Tosun