TESLA FİYATI SABİTLEDİ! Tesla Model Y için yeni kampanya bilgileri açıklandı!

Tesla Kampanya Model Y.
Tesla Kampanya Model Y.

TESLA FİYATI SABİTLEDİ! Tesla Model Y için yeni bilgiler açıklandı! Tesla Kampanya Model Y.

Öncelikle bu bilgileri sosyal medyada (X – eski adıyla Twitter) gezinirken markanın Türkiye yöneticilerinin yaptıkları paylaşımlardan gördüm. Dileyen herkes marka yöneticilerinin sosyal medya hesaplarına bakarak bu bilgileri kontrol edebilir. İnternet sitesine baktım ama orada ya ben bulamadım ya da sitede yer almıyor. Açıklanan kampanya bilgilerini haberin devamında bulabilirsiniz.

“Model Y RWD sipariş vermiş ve bugünden itibaren (19 Temmuz 2024) sipariş verecek tüm müşterilerimize fiyat sabitleme fırsatı sunuyoruz. Siparişiniz sonrası 72 saat içinde Tesla Türkiye ekibi sizlere ulaşacak, onayınız sonrası fiyatı sabitleyip kalan ödemeyi şimdiden yaparak teslimat tarihinize kadar potansiyel fiyat değişimlerinden etkilenmeyeceksiniz. (Fiyatları oluşturan vergi vb. kanuni değişimler hariç).”

TESLA MODEL Y 1.791.451 TL

İyi ama bu Tesla Model Y versiyonu nasıl bir araba? Fiyatının ucuzlamasının nedeni yüzde 10 ÖTV dilimine girmesi için arkadan itişli tek bir motorla satışa sunulması ve bu motor seçeneğinin 160 kW güç üretiyor olması. 455 km menzil sunan Tesla Model Y Arkadan Çekiş, 0-100 km/s hızlanmasını 7.5 saniyede gerçekleştiriyor. Elektrikli otomobillerin son hızı yavaş durumunu da son hızı 217 km/s olarak açıklayarak değiştiriyor. Bu fiyata aracın teslim tarihi olarak markanın internet sitesinde Eylül ayı işaret ediliyor.

Tesla Kampanya Model Y.

Öncelikle bu bilgileri sosyal medyada (X – eski adıyla Twitter) gezinirken markanın Türkiye yöneticilerinin yaptıkları paylaşımlardan gördüm. Dileyen herkes marka yöneticilerinin sosyal medya hesaplarına bakarak bu bilgileri kontrol edebilir.

REKLAM

Youtube Murat Tosun