CHERY’NİN KAÇ TANE YETKİLİ SERVİSİ VAR? Son yetkili servis ve yetkili satıcılar nerelerde açıldı?

Chery Yetkili Servis Showroom 2024
Chery Yetkili Servis Showroom 2024

CHERY’NİN KAÇ TANE YETKİLİ SERVİSİ VAR? Chery Türkiye yönetimi son gelişmeleri açıkladı! Chery Yetkili Servis Showroom 2024. Son yetkili servis ve yetkili satıcılar nerelerde açıldı?

2024 Model Toyota Corolla Sedan Fiyat Listesi

Öncelikle bu bilgiler bana Chery Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletilmiştir. Yapılan açıklamayı haberin devamında okuyabilirsiniz.

“Chery Türkiye; İstanbul’da Çetaş, Çorum’da Evlüce, Mardin’de Nas Oto, Malatya’da Yiğitvar, Van’da Berk, Balıkesir’de Karahallılar, Düzce’de Kervan olmak üzere 7 yeni yetkili satıcı ve servis noktası ile hizmet alanını genişletti. Chery Türkiye, yeni yetkili satıcı ve servis noktaları ile birlikte 30 ilde 47 noktaya ulaşan hizmet ağına sahip oldu. Yeni Chery yetkili satıcıları, tıpkı hali hazırda var olan yetkili satıcılar gibi konusunda uzman ve uzun seneler otomotiv sektöründe öncü ve çoklu otomotiv markalarını bünyesinde barındıran deneyimli yetkili satıcılardan oluşuyor.

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, “Yeni yılla beraber 30 ilimizde bulunan 47 yetkili satıcımızla Türkiye’deki kullanıcılara tüm hizmetlerimizi sunmayı sürdürüyoruz. Hedefimiz, yeni yılda da avantajlı olan 3 SUV modelimizle birlikte Chery’nin güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler sunduğunu gösterirken, yeni hizmet noktalarımızla birlikte satış ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimizi daha fazla memnun ederek yine daha fazla tercih edilen bir marka olmak” dedi.”

Chery Türkiye elektrikli otomobil modelleri hakkında bir açıklama yapmadı.

İkinci el araba piyasası ne durumda? İkinci el otomobil piyasasında Aralık 2023 yılın en kötü ayı oldu!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Chery Yetkili Servis Showroom 2024.

Chery Yetkili Servis Showroom 2024

Chery Yetkili Servis Showroom 2024.

REKLAM

Youtube Murat Tosun