8 GÜN SONRA NELER OLACAK? 0 km otomobil pazarında önemli gün için artık çok az kaldı!

0 km Kasım 2024.
0 km Kasım 2024.

4 KASIM 2024! Bu tarih neden 0 km otomobil pazarında çok önemli! Tarihi günler yaşanacak! 0 km Kasım 2024. 8 GÜN SONRA NELER OLACAK? 0 km otomobil pazarında önemli gün için artık çok az kaldı!

Otomobil pazarında beklenen gün sonunda geliyor. Sadece 8 gün sonra 0 km araba pazarında çok önemli değişimin ilk önemli adımı atılacak. Araba almanın tam zamanı mı?

Hepinizin tahmin edeceği gibi BYD’nin Türkiye atağı bu tarihte başlayacak. BYD Türkiye yönetimi dev basın toplantısıyla tüm resmi açıklamaları yapacak. Yatırım Teşvik Belgesi almalarının ardından modellerin fiyatlarının nasıl olduğu belli olacak. BYD Kasım 2024 Fiyat Listesi açıklanacak. Eğer çok önemli bir sürpriz olmazsa bildik bir SUV fiyatına elektrik menziliyle bir ya da iki günlük ihtiyacı karşılayacak PHEV dev SUV’u satışa çıkacak. Tahmin edilen fiyat 1.8 ile 1.9 milyon TL arasında. Benim biraz daha iyi bir fiyat ya da iyi bir kampanya olması beklentim var. CHERY FİYATLARI NE KADAR UCUZLAR?

Neyse, bu konuyu neredeyse hepimiz biliyoruz. 4 Kasım tarihinin bir diğer önemli yanı 0 km otomobil satan markaların açıklayacağı indirimli fiyat ve kredi kampanyaları olacak. Ellerindeki stokları azaltmak isteyen markaların bu tarihte kampanya bilgileri belli olmuş olacak. 0 km otomobil satın almak için son iki ayı bekleyenler için fırsatların ilk detayları kendini gösterecek. Önemli indirim ve kampanyaların açıklanması beklentim var. En ucuz VW Polo’ya 0 faiz kampanyası

4 Kasım 2024 tarihinde belki 5 Kasım olabilir ama Ekim 2024 0 km araç satış rakamları da belli olacak. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği ODMD bu tarihte son dönemlerin en önemli satış sonuçlarını açıklayacak. Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 Eylül ayında %9,4 azalırken, otomobil pazarı %11,82 azalmıştı. Ekim ayında nasıl bir tablo ortaya çıkacağının belli olmasının ardından markalar satış hedeflerini tutturmak ve stoklarını eritmek için kampanyalara hız verecek. Sonuçta 4 Kasım 2024 tarihi itibariyle önemli bir hafta başlayacak. Elimden geldiğince gelişmeleri sizlere aktaracağım. Bakalım 8 gün sonra neler olacak? JAPONLARIN hibrit SUV kampanyaları açıklandı!

BYD Türkiye fiyatları, kampanyaları, indirimleri gibi bilgiler yer aldığı için otomotiv yenilikleri haberi, ücretsiz reklamdır.

0 km Kasım 2024.

REKLAM

Youtube Murat Tosun