Volkswagen Transporter İçin Makyajlandı Dediler Ama Bu Bildiğiniz Yenilenmiş!

Yeni Volkswagen Transporter

Volkwagen’in 6. Nesil Transporter modelinin makyajlı versiyonunu Münih’te tanıtılıyor. Yeni Volkswagen Transporter

Araba Haber, Araba Test, Araba Dergisi, Araba Yorum, Araba Sürüş, Kullanılmış Araba, İkinci El Araba, Volkswagen Yorum, VW Transporter Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Dünyanın en büyük inşaat makineleri fuarı olan Bauma Fuarı seçimiyle VW hedef kitlesi için nokta atışı yapmış gözüküyor. 8-14 Nisan arasında 200 ülkeden yarım milyonu aşkın ziyaretçinin beklendiği fuarda Volkswagen Transporter’ını tanıtma imkanı bulacak.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Münih’deki fuarda Transporter’ın üç kasa tipi de görücüye çıkacak. Bunlar panel van, kombi ve pikap versiyonları olacak. Volkswagen Ticari Araçlar, ürün gamıyla her ihtiyaca uygun seçenekleri sunmayı başarmaya devam ediyor.

Volkswagen Transporter Neredeyse Tamamen Yenilendi!

VW Transporter modelinin tanıtacağı versiyonu için 6.1 jenerasyon tanımlamasını yapıyor. Çünkü 6. Jenerasyon Transporter ile arada çok büyük farklar olduğunu belirtiyor. Örneğin hidrolik direksiyon sistemini elektromekanik olarak değiştirilmiş. Böyle bir gelişme, ancak jenerasyon değişikliğinde gerçekleşmesine rağmen VW, makyaj operasyonunda bunu yenilemeyi tercih etmiş.

Elektromekanik direksiyonla beraber Transporter, tamamen yenilenmiş bir sürücü destek sistemleri seçeneklerine de kavuşmuş. Bu teknolojiler, Şerit Takip Sistemi, Park Asistanı, Geri Manevra Uyarı Sistemi ve Römork Asistanı olarak sıralanıyor. Navigasyon opsiyonuyla beraber Trafik Tabela Tanıma sistemi de yeni sistemler arasında. Panelvan ve Kombi versiyonlarında standart olarak Rüzgar Asistanı sistemi geliyor. Bu sistem köprü veya viyadükler gibi rüzgar şiddetinin fazla olduğu yerlerde aracın stabil kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca tüm modellerde Çarpışma Önleyici ve Yokuş Kalkış sistemleri de standart olarak sunuluyor.

İç mekanda ise en önemli yeniliklerden bir tanesi üçüncü jenerasyon modüler eğlence bilgi sistemi. Bu sistemde entegre bir SIM kart sayesinde web tabanlı özellikler ve servisler sunulabiliyor. Ayrıca sürücü tarafına eklenmiş 230 voltluk priz girişiyle de fonksiyonellik üst seviyeye çıkarılmış.

VW Transporter ile artık daha uzun ve daha geniş yükler taşınabilecek

Yükleme hacmi olarak 2.450 mm.’den 2.800 mm.’ye çıkarılan uzunluk sayesinde artık daha uzun yükler de taşınabilecek. Ayrıca genişlik de 2.900 mm’den 3.300 mm’ye çıkarılmış. Yük taşımada fonksiyonelliği en üst seviyeye taşıyan yeni Transporter yeni kilit sistemiyle de göze çarpıyor. Sadece kargo kısmının kilitlendiği veya sadece sürücü kabininin kilitlenip kargo kısmının açık kalacak şekilde iki seçenek sunan Transporter, yük indirme-bindirme esnasında da güvenlik sunuyor.

2.0 litrelik turbo dizel motorlarla sunulacak olan Transporter 90, 110, 150 ve 199 beygir olmak üzere 4 farklı güç seçeneğine sahip olacak. Motorların tamamı Euro 6 standartlarında. Transporter, 150 ve 199 beygirlik seçeneklerinde 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi sunacak.

Elektrikli Transporter geliyor

ABT iş birliğiyle çıkacak olan 112 beygirlik Transporter ise tamamen elektrikli olacak ve 77.6 kWh bataryasıyla da 400 km.lik bir menzil sunacak. 1.2 tonluk yükleme kapasitesine de sahip olacak bu araç, özellikle şehir içi yük taşıyan veya yakın illere sevkiyat yapan işletmelerin şimdiden gözdesi olacak gibi gözüküyor.

[irp posts=”3696″ name=”Hidrojenli Hyundai Nexo Tanıtıldı! Sıkı Durun Hidrojenli Bu Araba 800 km Menzil Sunuyor!”]

Yeni Volkswagen Transporter

Araba Habercisi Dergisi

Toyota Hafif Ticari Araç Geliyor! 30 Nisan’da Ticari Araç Fuarı’nda ilk kez tanıtılacak!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba