Renault Kadjar Coupe SUV Türkiye’ye gelir mi?

Renault Coupe SUV Geliyor.
Renault Coupe SUV Geliyor.

Renault XM3 Inspire, Renault Coupe SUV, Renault Coupe SUV Geliyor, Renault Coupe SUV Kadjar, Renault Coupe SUV Captur, Renault SUV Modeller. Renault, Güney Kore’de Samsung ile ortak olarak Renault Samsung Motors olarak faaliyet gösteriyor. Model gamını genişleten Renault, XM3 Inspire adını verdiği coupe SUV modelini önümüzdeki sene satışa sunmayı planlıyor. Bu modelin Avrupa pazarında öncelikli olarak Renault Captur Coupe ve hemen ardından Renault Kadjar Coupe olarak boy göstermesi bekleniyor. Renault Coupe SUV Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Renault XM3 Inspire, Arkana modeli temelinde geliştirildi. Renault Arkana, Dacia Duster ile aynı platformu kullanıyor. Renault-Nissan ortaklığında çıkan CMF platformu olarak da adlandırılıyor. Renult, XM3 modelini Güney Kore’nin Busan kentinde yer alan fabrikasında üretiyor.

Ortaklık Sonrası Alfa Romeo’nun Sonu mu geldi?

Renault XM3 Inspire hakkında çok detay vermese de boyutlarının kuzeni Kadjar ile aynı olması bekleniyor. BMW X4 ve Mercedes GLE Coupe ile başlayan akım daha sonra bu modellerin kardeşleri Mercedes GLC Coupe ve BMW X2 ile devam etti. BMW ve Mercedes’in başlattığı bu akıma karşılık Renault cephesi de uygun fiyatlı coupe SUV atağı ile iddialı olduğunu gösteriyor. Eğer fiyat olarak Kadjar ile benzer fiyatlara sahip olursa çok beğenileceğini ve satacağını şimdiden söyleyebiliriz. İlk etapta Renault Captur Coupe ve hemen ardından Renault Kadjar Coupe gelecek yıl Avrupa pazarında satışa çıkabilecek modellerden.

Renault Coupe SUV Geliyor.

Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba