Pininfarina Battista Modelini Tanıttı! Bu Yol Arabası Bir Formula 1 Aracından Bile Daha Hızlı!

Pininfarina Battista Hypercar Özellikler

Pininfarina’nın hiper otomobili 1.900 beygir güce sahip Battista tamamen elektrikli olarak tanıtıldı. İtalya’da tasarlanan Battista’nın 2020’nin son çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Pininfarina Battista Hypercar Özellikler

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Yorum, Araba Haber, Araba Yenilikleri, Otomobil Dergisi, Otomobil Haber, Pininfarina Yenilikleri, Pininfarina Arabaları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Tek şarjla 480 km menzil sunan model, 0-100 hızlanmasını ise 2 saniyeden kısa sürede tamamlıyor. Evet yanlış okumadınız 2 saniye! Bu değer bir Formula 1 aracından bile hızlı. Ayrıca 300 km/s hıza ulaşması için gereken hız da sadece 12 saniye.

Automobili Pininfarina CEO’su Michael Perschke yaptığı açıklamada, Battista’nın tasarımının üstün yanlarının yanısıra tamamen elektrikli bir hiper spor otomobil noktasında güzellik anlamında tercih edilebileceklerini belirtti. Ayrıca İtalya’da dizayn edilen ve üretilen model Londra gibi karbon emisyonlarının kontrol altında tutulduğu kentte satışa başlayacak. Sınırlı sayıda üretimi yapılacak model için ilk etapta belirlenen miktar ise yıllık 150 adet olacak.

Modelin tasarımında her ne kadar dış tasarımda aerodinamik temelli özgün ve fütüristik. Bir tasarım olsa da iç tasarım günün koşullarında bir spor otomobilden beklenen minimalist yapıda. Gösterge paneli, navigasyon ve temel bilgi ekranı olmak üzere 3 farklı dijital ekran kullanılmış.

Tasarımda Pagani Zonda, McLaren P1, Porsche Mission E gibi oldukça çarpıcı tasarımlara sahip ve otomotiv dünyasının tamamının tanıdığı Pininfarina markası Battista modeli ile de adından çok söz ettirecek.

[irp posts=”3639″ name=”Seat’ın Amiral Gemisi SUV Tarraco’nun Detayları Belli Oluyor! 190 Beygir Üretiyor!”]

Pininfarina Battista Hypercar Özellikler

Araba Habercisi Dergisi

https://www.arabahabercisi.com/renault-xm3-inspire/

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba