Maserati Şangay Fuarı’nda Ermenegildo Zegna İmzalı Quattroporte GranLusso’yu Tanıtacak!

Maserati Quattroporte GranLusso Zegna

Maserati Asya’nın en önemli otomobil fuarı olan Shanghai Otomobil Fuarı’nda SUV modeli Levante’yi, amiral gemisi Quattroporte’yi ve spor sedan modeli Ghibli’yi görücüye çıkarıyor. Maserati Quattroporte GranLusso Zegna

Araba Dergisi, Araba Haber, Araba Test, Araba Yorum, Araba Sürüş, Otomobil Dergisi, Otomobil Haber, Maserati Haber, Maserati Yorum, Maserati Yenilik

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Ünlü tasarımcı Ermenegildo Zegna tarafından dizayn edilen ve Zegna PELLETESSUTA markasıyla iç mekanı özelleştirilen Quattroporte GranLusso’nun da lansmanı yapılacak.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Maserati modellerindeki İtalyan tarzını De Castelli ve Giorgetti ile görüyorduk. Ermenegildo Zegna ile de uzun dönemli bir anlaşma yapan Maserati, İtalyan tasarımındaki kusursuzluğu modellerinde sergilemeyi planlıyor.

Maserati standını ziyaret edenler, Blu Sofisticato adını verdiği artık klasikleşmiş Maserati Mavisini siyah iç mekan ve özel Pelletessuta döşemelerle oldukça güzel ve premium görüntüdeki bir Quattroporte S Q4 GranLusso ile karşılaşacaklar. 21 inçlik Atlante jantların yer aldığı modelde mavi kaliper kapakları da sportif detaylar olarak göze çarpıyor. Markanın amiral gemisi Quattroporte 1963 yılından beri üretilmekte.

Maserati’nin SUV segmentindeki temsilcisi Levante GranLusso ise krom efektlerin iç mekanda hakim olduğu ve 21 inçlik Helios jantların siyah kaliper kapaklarla dizayn edildiği bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Pieno Fiore deri döşemesiyle de yumuşak ve konforlu bir hissi yıllar geçtikçe sunabileceği iddiasında.

Ghibli GranLusso modelinde ise klasik Maserati mavisi Blu Nobile, iç mekanda gri kontrastların kullanıldığı ve Pieno Fiore deriyle kombine edilmiş. Tavan döşemesinde Alcantara döşeme kullanılan modelde, 20 inçlik Teseo jantlara yer verilmiş.

Maserati modellerindeki GranLusso serisi Ermenegildo Zegna ipekleri kullanılmış, konsolda ahşap detaylarla ve Pieno Fiore deri döşemelerle oldukça sofistike hale getirilmiş. Standart olarak sunulan Harman Kardon ses sistemi, vakumlu kapılar da premium havayı destekleyen ögeler olarak dikkat çekiyor.

[irp posts=”3660″ name=”Hayallerimin Arabalarından Biri Olan Ford Explorer Türkiye’ye En Sonunda Geliyor!”]

Maserati Quattroporte GranLusso Zegna

Araba Habercisi Dergisi

Pininfarina Battista Modelini Tanıttı! Bu Yol Arabası Bir Formula 1 Aracından Bile Daha Hızlı!

Maserati Quattroporte GranLusso Zegna, Araba Dergisi, Araba Haber, Araba Test, Araba Sürüş, Araba Yorum, Otomobil Dergisi, Kullanılmış Araba

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba