Hyundai i10 ve i20 için PLAY Özel Donanım Paketlerini Tanıttı! Avrupa’da Satışa Sunuluyor!

Hyundai i20 PLAY Yorum

Hyundai, 8 Nisan’da Avrupa’da satışa sunulacak olan i10 ve i20 modellerindeki PLAY versiyonu ile giriş seviyesindeki araçlarında yüksek donanım sunmayı hedefliyor. Hyundai i20 PLAY Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Hyundai i10 PLAY paketi SE paketiyle aynı başlangıç fiyatına sahip olmakla beraber, 15 inç jantlar, 7 inçlik navigasyonlu multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto özellikleriyle zengin bir donanım seviyesi sunuyor. Motor seçeneği olarak ise 1.0 litrelik 67 beygirlik 5 vitesli manuel şanzımanla yollarda olacak.

Hyundai i20 PLAY paketi ise 16 inç jantlar, 7 inçlik navigasyonlu multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto donanımıyla göz dolduruyor. Sunulan motor seçenekleriyle de 1.2 litrelik 84 beygirlik veya 1.0 litrelik T-GDi 100 beygirlik benzinli motor tercih edilebilecek. Her iki motor seçeneğinde de 5 ileri manuel şanzıman görev yapacak.

[irp posts=”3333″ name=”Araba Habercisi Dergisi Nisan 2019 Sayısı Çıktı! Turkcell ve Vodafone Dergilik’ten Okuyabilirsiniz!”]

Renk seçeneklerinde ise i10 PLAY 5 farklı renkle tercih edilebilecek. Standart olarak Domates Kırmızısı veya Kutup Beyazı seçeneği sunuluyor. Ekstra ücret ödenerek opsiyonel olarak da Şampiyon Mavisi, Yıldız Tozu Gri veya Arduvaz Mavi metalik renkler olarak seçilebilecek.

Hyundai i10 PLAY paketinde tüm güvenlik donanımlarını standart olarak sunuyor. Ağabeyi i20 PLAY modelinde ise sürücü uyarı sistemi, şerit takip asistanı, acil destek freni, yokuş kalkış asistanı gibi özellikler opsiyonel olarak sunuluyor.

Hyundai Motor İngiltere Direktörü Ashley Andrew yaptığı açıklamada; ‘Daha önce çıkardığımız i10 ve i20 modellerindeki özel paketler çok ilgi gördü. PLAY paketinin de önceki modellerdeki gibi yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. Her iki modelimizde de üst seviye donanımları uygun fiyatlarla sunuyoruz.’ dedi.

Tüm i10 PLAY ve i20 PLAY modellerinde Hyundai 5 yıl sınırsız km ve 12 yıl da paslanma garantisi sunuyor.

[irp posts=”3486″ name=”İyi ki Doğdun Şampiyon! Volkswagen’in Efsane Modeli Sınıfının Lideri Golf 45 Yaşında!”]

Hyundai i20 PLAY Yorum

Araba Habercisi Dergisi

Honda Civic ve CR-V Modellerinde Bahar Kampanyası Başladı! Hangi Fırsatları Sunuyorlar?

Hyundai i20 PLAY Yorum, Hyundai i10 PLAY, Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Hyundai Yorum, i20 Yorum, Araba Test, Otomobil Test

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba